torstai 18. huhtikuuta 2013

Musiikkia



Kuka uskaltaa lavalle yksin kahdensadan kriittisen murrosikäisen eteen? Tämä afrikkalaismies uskalsi ja sai meidät kaikki nauramaan ja iloitsemaan, jopa halaamaan toisiamme. Erinomainen suoritus!

Illalla sitten karaokekerhon konsertti samalla lavalla ja tunnelma oli  kodikas ja lämmin. Kaikesta huomasi, että kerhossa vallitsee hyvä ja toisia kannustava ilmapiiri. Taas oli sali täynnä. Onneksi meillä on tämä moneen muuntuva sali ja ammattitaitoiset valo- ja äänimiehet!

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kevät!







 Pitääkö minun antaa anteeksi? Kyllä pitää. Itseni takia.


tiistai 9. huhtikuuta 2013

Sushia



Söimme ystäväni luona Helsingissä sushia, jonka hän oli ostanut lähikaupan pakastealtaasta. Tänään päätin tarkistaa oman lähikauppani sushitarjonnan ja epäilyksistäni huolimatta pakastealtaasta löytyi sushia. Eli lähden tästä herkuttelemaan. Olen ansainnut sen: rakensimme tänään kansalaisopiston kevätnäyttelyn ja pitkän päivän päätteeksi vaihdoin vielä keskuslämmityskattilaan arinan. Olen tyytyväinen itseeni - pitkästä aikaa.

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tänään töissä




Romanipäivän kunniaksi kuuntelimme mustalaismusiikkia.

Aloitin kansalaisopiston näyttelyn suunnittelun käymällä naapurikunnassa etsimässä vinkkejä ripustukseen. Huomenna illalla pitäisi näyttelyn olla valmis.

Oli vieläkin kevyt ja iloinen olo kivan viikonlopun jälkeen. Olin tehokas - pitkästä aikaa.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pakko tanssia!



Poika soitti, kun perjantai-iltapäivänä istuin Kuopion lentokentällä. "Miks´mä taas lähdin tänne reissuun. Olis ollu paljon rennompaa katsoa se Pakko tanssia kotona kaikessa rauhassa", valitin pojalle puhelimessa. Poika vastasi: "Äiti hei, mä kuuntelin Aira Samulinin haastattelun ja hän sanoi, että lähtee aina, kun vaan johonkin pyydetään. Sillä tavalla säilyy virkeänä ja elämässä mukana. Niin että hyvä äiti, että lähdit. Hauskaa siitä tulee."

Niinkuin tulikin. Tässä iloinen kannustusjoukko tulossa Barona-areenalle studioyleisöksi suoraan semifinaalilähetykseen.



Muutenkin iloisen ja riehakkaan tunnelman kruunasi Beat Cooman pääsy finaaliin. Ylpeänä esittelen siskon tyttären: toinen oikealta.


Ja Aira Samulinia oli pyydetty paikalle ja periaatteensa mukaisesti hän oli tullut. Nuorekas ja virkeä kasikymppinen.

Katselin jo finaaliviikonlopun lentolippujen hintoja :)

torstai 4. huhtikuuta 2013

Entäs korut?



Mites näistä sitten valitaan?

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Oikea sävy



Joskus on vaikea päättää huulipunan oikea sävy.

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Uudet lasit





En sitten taaskaan osannut päättää, kummat lasit otan. Onneksi optikko ehdotti:"Ota molemmat." Yllätys, yllätys: sain niin roimat alennukset, että otin tosiaan molemmat. Nyt sitten mielialan mukaan mustat tai punaiset lasit päähän. Tukka saa pysyä harmaana, en keksi mitään parempaakaan.

No, oliko hyvät lasit?

maanantai 1. huhtikuuta 2013